Hrvatska
StoryEditor

Pevec zaposlenike nagrađuje božićnicom od 1000 kuna 

05. Prosinac 2019.
Trgovački lanac Pevec

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nakon jedne od najuspješnijih godina svojim će zaposlenicima osim već isplaćenih regresa i uskrsnice, isplatiti i božićnicu u znak zahvale za uspješnu godinu, ali i kao motivaciju za daljnji rad.

- Zadovoljstvo mi je izjaviti već sada kako je iza nas jedna sjajna godina naše kompanije za što su prije svega zaslužni naši zaposlenici. Oni su stup naše kompanije i naša misija jest da kontinuirano poboljšavamo njihove uvjete. Božičnicom ali i svim ostalim benefitima koje ostvaruju Pevecovi zaposlenici želimo svim našim kolegama pokazati koliko cijenimo njihov rad, svjesni da niti jedan od trenutnih uspjeha bez njih ne bi bio moguć - izjavio je predsjednik Uprave Pevca Jurica Lovrinčević.

Čak 1921 radnik u Pevecu dobiti će božićnicu do 9. prosinca u iznosu od 1000 kuna kao i dar po djetetu u iznosu od 600 kuna. Samo ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna, što s uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je tvrtka isplatila svojim zaposlenicima.

Iz Peveca najavljuju kako uz niz benefita imaju još jednu vrstu stimulansa. Prodajni centri koji se prema unaprijed utvrđenim pokazateljima svrstaju među pet najboljih, bit će dodatno nagrađeni posebnom 13. plaćom za sve svoje zaposlenike.

16. lipanj 2024 05:48