Hrvatska
StoryEditor

Pevex daje u zakup poslovni prostor

11. Kolovoz 2020.
Pevex poslovni prostor

PEVEX d.d., Savska cesta 84, 10360 Sesvete, objavljuje JAVNI NATJEČAJ ZA PRIKUP PONUDA za davanje u zakup Poslovnog prostora prikupljanjem pisanih ponuda

Daje se u zakup Poslovni prostor, zaseban objekt na adresi Velimira Škorpika 9, križanje ulica Velimira Škorpika i Kreše Golika, ispred PC Pevex Jankomir, površine 203 četvorna metra.

Poslovni prostor daje se u zakup u viđenom stanju.

Trošak režija (električna energija, voda i odvodnja) zadužuje se na zakupnika i obračunava prema kontrolnom brojilu. Zakupnik snosi i ostale režijske troškove kao i komunalnu i vodnu naknadu.

Zakupnik je dužan poslovni prostor urediti i privesti ugostiteljskoj djelatnosti o vlastitom trošku, uz poštivanje odgovarajućih pozitivnih propisa Republike Hrvatske te izvesti potrebne radove. Zakupnik se obvezuje ishoditi minimalne tehničke uvjete o svom trošku.

Ponuditelji u svojoj ponudi trebaju navesti:

  • naziv ponude: Ponuda za Poslovni prostor - Jankomir
  • naziv pravne osobe s adresom sjedišta, OIB (za pravne osobe)
  • dokaz da ponuditelj obavlja djelatnost koja se može obavljati u poslovnom prostoru za koji  se natječe (rješenje o obrtu, izvod iz sudskog registra i  sl.),
  • novčani iznos zakupnine koji se nudi po m2, kao i ukupni iznos zakupnine koju ponuditelj nudi,
  • kratki poslovni plan i projekt uređenja prostora s iznosom planiranog ulaganja,

Pisane ponude dostavljaju se elektronskom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a rok za podnošenje ponuda je do 31. kolovoza 2020.

18. travanj 2024 18:49