Hrvatska
StoryEditor

[PODUZETNICI vs. KORONA] Pogledajte kako je Baloo solutions uspio zadržati sve sportske klubove kao klijente

06. Svibanj 2021.
Jurica Cindori

Unatoč koronakrizi koja je usporila rad njihovih klijenata, Baloo solutions iz Belišća, koji nudi programske proizvode za sportske klubove i udruge, povećao je broj korisnika za 10 do 15 posto u odnosu na prošlu godinu. Zbog nekoliko velikih projekata koji su znatno uvećali prihode prošla je godina prošla 'iznad očekivanja'. Istu razinu prihoda vlasnik Jurica Cindori očekuje i ove godine. Naglašava da su uspjeli zadržati sve korisnike iako udruge i klubovi ovise o prihodu od članarine. Nada se da će ostati i ove godine, posebice jer ponovno uvode novosti u rad, nova programska rješenja i programske opcije.

Za vrijeme karantene posao nije stao jer su i prije većinu posla odrađivali online. Cindori smatra da su sadašnje okolnosti pokazale da treba digitalizirati udruge i klubove, čemu su se neki opirali ili su to smatrali luksuzom. Kad je sport blokiran, klubovi nisu naplaćivali članarinu, što je stvorilo rupu u proračunima pa je Baloo solutions svim korisnicima dao tri mjeseca besplatne upotrebe programa, a novima snizio cijenu 25 posto uz dva besplatna mjeseca upotrebe.

– Svjesni smo u kakvoj su situaciji takve organizacije, zato smo im maksimalno, koliko smo mogli, izišli ususret. Potkraj godine ponudili smo i veliko sniženje programa te dodatne darove u akciji za Crni petak. Novi korisnici prepoznali su tu priliku i priključili se u našu veliku korisničku mrežu – kaže Cindori i napominje da sve više upita dolazi iz inozemstva iako su i ondje strašno pogođeni pandemijom.

– Korisnicima smo uvijek na raspolaganju, pa čak i za upite koji nisu izravno povezani s našim softverom, jer svim mogućim snagama želimo pomoći, to je politika naše tvrtke – zaključuje Cindori.

Sutra: Kako je BEK-pušnica pobjegla iz kanala HoReCa u trgovine

15. travanj 2024 14:52