Što i kako
StoryEditor

Ne poslujte naslijepo! Lider ima novi način da podrži poduzetnike koji su tek startali

12. Siječanj 2022.

Prvu godinu rada svake tvrtke obilježe uspostavljanje poslovnih procesa i organizacijske strukture, pretakanje vizije u stvaran proizvod ili uslugu, traženje prepoznatljive marketinške autentičnosti i, naravno, klijenata. Taj put je istovremeno ispunjujuć i strahovito težak ako nemate koga pitati za savjet ili za pomoć. Kako ne biste neprekidno iscrpljivali sebe i resurse koji su vam na raspolaganju prolazeći 'glavom kroz zid' i učenjem na vlastitim greškama, preporučljivo je što prije postati dijelom poslovne zajednice. Međutim, 'minglanje', druženje i sastanci naslijepo s potencijalnim klijentima, suradnicima i mentorima nisu nužno nešto za što imate vremena dok uspostavljate tvrtku. Postoje i pametniji načini da pronađete savršene poslovne partnere, prijatelje i klijente te da ne propustite najveće prilike.

Poslovni tjednik Lider sa svojim ekskluzivnim sadržajima, najnovijim vijestima s poslovne scene, stručno obrađenim temama iz svih sfera poslovanja, analizama i savjetima ekonomskih, poreznih i pravnih stručnjaka, konkretnim pričama poduzetnika i direktora kompanija idealna je početna točka za uključivanje u poslovnu zajednicu i hvatanje konaca za što uspješnije upravljanje poslovanjem. Razne radionice, seminari i konferencije u organizaciji Lidera okupljaju vrhunske govornike iz redova hrvatskog i međunarodnog biznisa, a sudionici tih programa su redovito istaknuti članovi poslovne scene, što omogućuje ostvarivanje brojnih poslovnih kontakata na jednom mjestu. Nerijetko takvo upoznavanje na marginama konferencija ili radionica završi poslovnom suradnjom, što je dodana vrijednost sudjelovanja na takvim događanjima. To je i mjesto susreta poslovne zajednice i lokalne samouprave, odnosno kreatora politika gdje se stvara okružje dijaloga i omogućuje da se stav poduzetnika čuje.

Kako bi u najosjetljivijem, formativnom razdoblju tvrtke bio uz poduzetnike, Lider je osmislio posebnu pogodnost za sve poslovne subjekte koji još nisu proslavili prvu godinu poslovanja. Pretplata Digital-Start omogućuje svim novoosnovanim tvrtkama i obrtima da svaki tjedan uživaju u aktualnim i relevantim poslovnim sadržajima tjednika Lider po iznimno povoljnim cijenama. Odabirom tog paketa prvih šest mjeseci plaća se 50 posto niža cijena pretplate, a drugih šest mjeseci potpuno je besplatno. Tako da pretplata na Digital-Start paket, koji uključuje DVIJE pretplate na digitalno izdanje Lidera i njegovih 50 specijalnih priloga godišnje te tjedni newsletter, iznosi svega 300 kuna godišnje. Puni iznos pretplate iznosio bi 1180 kuna. Dodatna prednost pretplate na digitalno izdanje je njegova dostupnost dan ranije nego na kioscima, tako da ste uvijek korak ispred drugih. Također, pretplatnici na Digital-Start ostvaruju pravo na 15 posto popusta na Liderove konferencije te deset posto popusta na Liderove edukacije.

Iskoristite ponudu i postanite dio poslovne zajednice jednog od najutjecajnijih, najuglednijih i najčitanijih poslovnih časopisa u Hrvatskoj koji godišnje organizira više od 25 poslovnih skupova, radionica i edukacija te okuplja najuspješnije hrvatske poduzetnike u Klubu izvoznika, Studentskom Lider klubu i Klubu obiteljskih tvrtki. Pridružite se liderima i postanite liderovci!

23. travanj 2024 17:31