Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Potvrđena smjena Uprave Lipik glasa, Marinada promijenila naziv u Amma grupa…

02. Kolovoz 2022.
Dorian Knapić

U Sudskom registru potvrđena je smjena Uprave LIPIK GLASA. Predsjednik Uprave Marco Rani podnio je ostavku još u rujnu 2021., a direktor proizvodnje Dorian Knapić preuzeo je čelnu poziciju 27. travnja. Tog je dana ostavku podnio i član Uprave Marco Rondelli, kojeg je zamijenio  Pierluigi Brunello.

Dubravko Karačić imenovan je novim predsjednikom NO-a GRADSKOGA STAMBENOG KOMUNALNOGA GOSPODARSTVA, koje je u vlasništvu ZAGREBAČKOG HOLDINGA, umjesto Borisa Sesara, a Roberta Čupić imenovana je zamjenicom predsjednika NO-a tvrtke umjesto Matije Subašić-Maras, koja je, zajedno sa Sesarom, prošle godine postala članica Uprave ZAGREBAČKOG HOLDINGA. Također, Kristina Šalković zamijenila je Sesara na mjestu predsjednika NO-a ZAGREBAČKIH PLAKATA, u kojima je ZAGREBAČKI HOLDING većinski vlasnik s udjelom od 51 posto. 

Nakon vlasničkih promjena tvrtka MARINADA promijenila je naziv u AMMA GRUPA, Boris Ćupurdija postao je član Uprave, a Slavko Mađarić je na mjestu člana NO-a tvrtke zamijenio Ratka Habusa.

Mile Perić, koji je član NO-a JADROLINIJE od 2017. godine, imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a tvrtke.

Robert Maček imenovan je novim direktorom tvrtke PAMETNA ENERGIJA umjesto Ivana Ivkovića.

Maja Vuk postala je nova zamjenica predsjednika NO-a tvrtke OPREMA-STROJEVI iz Ludbrega umjesto Stjepana Grabarića, a Miro Hrženjak zamijenio Alenku Zlatar Grabarić na mjestu člana NO-a.

Tihana Leko-Šabić postala je nova članica NO-a BARANJSKOG VODOVODA iz Belog Manastira umjesto Željka Pergera.

Lidija Kozina postala je nova zamjenica predsjednika NO-a tvrtke IVKOM iz Ivanca umjesto Igora Tompića, koji je napustio i Upravni odbor tvrtke.

Nakon što je ciparska tvrtka EMMA GAMMA LIMITED od EMMA GAMMA ADRIATICA preuzela vlasnički udio u VOX-ZAGREBU, tvrtka je promijenila naziv u SPORT 360.

Katarini Čulić dodijeljena je prokura u solinskom ČULIĆ ELEKTRO CENTRU.

25. travanj 2024 11:25