Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Suvlasnici Fisherije izašli iz Uprave, novi suvlasnik i direktor u Domus Grupi, promjena u NO-u Dalekovoda…

10. Srpanj 2024.
Ivan Bosnić, Branimir Brzić, Marko Burazinfoto Ratko Mavar

Suvlasnici FISHERIJE Marko Burazin i Ivan Bosnić izašli su iz Uprave tvrtke, a direktoru i suvlasniku Branimiru Brziću u upravljanju se na funkciji direktora pridružio Matija Pavlinek.

Petar Bobek i Ivan Paić imenovani su članovima NO-a DALEKOVODA umjesto Josipa Jurčevića, Božidara Poldrugača, Damira Spudića i Pavla Vujnovca.

Mile Župan pridružio se Saneli Preglej u vlasništvu i upravljanju DOMUS GRUPE.

Tomislav Marinčić novi je član Uprave C&A MODE TRGOVINE umjesto Wilhelma Chlana, Norberta Wilhelma Scheelea i Gustava Steiningera, a Ivici Babiću dodijeljena je prokura.

U Upravnom odboru ŠKOLSKE KNJIGE od 29. prosinca 2023., uz predsjednika Odbora Antu Žužula i zamjenicu predsjednika Anu Mariju Žužul sjede glavni izvršni direktor tvrtke Mihovil Žužul, izvršna direktorica Matilda Bulić te Željka Sambolek Mikota. Blaženka Vuk više nije članica Upravnog odbora.

Mia Marijan imenovana je članicom Uprave i direktoricom u NAUTIKA CENTRU NAVA.

Suvlasnik tvrtke SEIFERT I BOGOLIN Boris Seifert povukao se s funkcije člana Uprave i preuzeo prokuru.

Dosadašnji član Uprave čakovečkog TMT-a Matija Novak novi je direktor tvrtke te je samostalno zastupa nakon opoziva dosadašnjeg predsjednika Uprave i vlasnika Davora Ostoje.

Ante-Josip Šikić preuzeo je direktorsku poziciju i upravljanje nad zadarskom ODVODNJOM od Grge Peronje.

Nakon što je Slavko Majić izašao iz vlasništva i upravljanja FOREMAN GROUPA jedini vlasnik i direktor ostaje Oliver Žarak.

Ivica Turina preuzeo je upravljanje tvrtkama MODERN LINE i HOTELI ML od vlasnika Ivice Lukanovića.

Danilki Sremac opozvana je prokura u vukovarskom PLANUM-GRAĐENJU.

Alen Gržinić imenovan je zamjenikom predsjednice NO-a pazinske USLUGE umjesto Klaudija Zgrablića, a Danijel Bon i Silvio Milotić novi su članovi NO-a umjesto Ivana Buždona i Sanje Mališe.

Manda Lukić preuzela je vlasništvo nad tvrtkom GRADITELJ-ZAPREŠIĆ od Ive Lukića, kojeg je kao direktor zamijenio Tomislav Lukić.

Suvlasnik DDSERVISA Biserko Črlenec preuzeo je direktorsku stolicu od Brune Rukljača, također suvlasnika.

Frano Bazina imenovan je stečajnim upraviteljem u INTRONICU umjesto Mateje Ljuban Kušević.

Nataša Vučić više nije suvlasnica i direktorica u KVAM SISTEMU, a na direktorskoj poziciji zamijenila ju je Marina Antić. Andrija Antić ostaje jedini vlasnik tvrtke.

07. rujan 2024 16:31