Ukratko
StoryEditor

BAT ponovno dobitnik certifikata Poslodavac Partner

21. Lipanj 2022.

Certifikat Poslodavac partner koji dodjeljuje nezavisna konzultantska organizacija SELECTIO ponovo je došao u ruke tvrtki British American Tobacco koja globalno zapošljava 52.000 ljudi.

- Želimo biti inspirirajuća kompanija koja privlači i zadržava strastvene i najrazličitije ljude, podržava angažirane timove te u tome želimo izgraditi snažan i jasno diferenciran ugled kao poslodavca. Na globalnoj smo razini postavili izrazito visoke standarde u upravljanju ljudskim potencijalima, što potvrđuju i prestižne globalne nagrade – rekla je Veronika Blažev Dimitrijević, Senior HR Business Partner za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Blažev Dimitrijević je naglasila i da je njihova tvornica u Kanfanaru postala jedna od rijetkih u svijetu u kojima se, uz cigarete, proizvode i grijani duhanski proizvodi. U Hrvatskoj ova međunarodna tvrtka zapošljava više od 1500 ljudi, a kako su naveli u priopćenju, trenutno su u procesu velike transformacije u čijem se središtu nalazi upravo Hrvatska.

Iz BAT-a su naveli da kroz najnoviji investicijski ciklus od 600 milijuna kuna u nove proizvodne linije u tvornici u Kanfanaru za proizvodnju grijanih duhanskih proizvoda za gloTM Hyper uređaje zaposleno još 70 radnika.

Inače, certifikat Poslodavac Partner pokrenut je 2005. godine, a u njemu godišnje sudjeluje oko 100 organizacija. Cilj mu je jednako podržati poslodavce koji ispunjavaju visoke standarde kvalitete HR-a, bez obzira na veličinu organizacije, popularnost ili lokaciju, te zaposlenike koji traže zdravo i poticajno okruženje.

25. travanj 2024 19:52