Ukratko
StoryEditor

Ekskluzivne stručne edukacije - bankarske akademije, financijski nadzor, održivost, financijska pismenost, poduzetništvo i osobni razvoj

14. Ožujak 2022.

Osigurajte mjesto na jednoj od ekskluzivnih stručnih edukacija u organizaciji Princi Consulting koji okuplja stručnjake raznih profila i visoke razine stručnosti.

U ponudi je široka lepeza Inhouse edukacija među kojima su:

  • CBA – Corporate Bankarska Akademija
  • RBA – Retail Bankarska Akademija
  • Osnove financijske analize poduzeća
  • Financijski nadzor u investicijskim kreditima
  • NextGen Akademija iz Poduzetništva
  • Osobne financije i održivost
  • Financijska pismenost za djecu i mlade
  • Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima

te brojne druge tailor made edukacije u području financija, bankarstva, CSR, osobnog razvoja i poslovnog upravljanja.

Edukacije vode iskusni predavači koji su svoje znanje stjecali posljednjih +20 godina u renomiranim hrvatskim bankama, poduzetništvu, upravljanju nekretninama, ljudskim resursima, financijama i ostalim područjima poslovnog upravljanja. Rad u malim grupama polaznika osigurava interaktivan pristup i kvalitetan timski rad na praktičnim primjerima temeljnim na recentnoj hrvatskoj praksi.

Edukacija Osobne financije i održivost, s kojom se podržava čak 6 od 17 globalnih ciljeva održivosti, za koju već sad postoji veliki interes, je posebno zanimljiva jer se radi o programu koji je dio Corporate Social Responsibility (CSR) edukacija namijenjenih zaposlenicima i njihovim obiteljima.

U sklopu CSR edukacija može se ugovoriti i Inhouse edukacija za djecu vaših zaposlenika pod nazivom Financijska pismenost za djecu i mlade.

Usavršavanjem znanja i vještina polaznicima edukacija se pružaju veće mogućnosti za osobni razvoj i otvaranje vrata novih poslovnih uspjeha u svijetu u kojem je znanje moć.

Na upit, u ponudi su i individualne edukacije za menadžere kojima je potrebna posebna prilagodba termina i mjesta edukacija, kao i pokretanje posebnih NextGen Talents Hub Programa za zaposlenike.

Stručnjaci Princi Consultinga su spremni ponuditi i usluge poslovnog savjetovanja poduzeća u odnosima s kreditnim institucijama, poslovanja s nekretninama, organizaciju Smart Meetup Eventa ili sudjelovanje na panelima, konferencijama i seminarima.

Iz ponude izdvajamo:

CBA – Corporate Bankarska Akademija

Kroz trodnevnu CBA - Corporate Bankarsku Akademiju usvojit ćete znanja i vještine za procjenu kreditnog rizika poslovnih subjekata, primjenom provjerenih tehnika kvantitativne i kvalitativne analize.

U suradnji s ekspertima iz područja bankarstva razvijen je specijalistički CBA SEVEN STEPS PROGRAM u kojem ćete saznat kako procijeniti ekonomsko – financijsku poziciju poslovnog subjekta, kako optimalno strukturirati kreditni proizvod, kako prepoznati ključne rizike i ublažiti ih kroz posebne ugovorne obveze, kako napisati kvalitetan kreditni prijedlog, kako se mjeri i procjenjuje izloženost kreditnom riziku. Upoznat ćete se s osnovama održivog financiranja povezanog s okolišnim, socijalnim i upravljačkim utjecajima – ESG Faktorima.

RBA – Retail Bankarska Akademija

Kroz trodnevnu RBA - Retail Bankarsku Akademiju usvojit ćete znanja i vještine koji su Vam potrebni za odobravanje kredita fizičkim osobama, razumijevanje tehnika za utvrđivanje kreditne sposobnosti, upoznati se s osnovnim proizvodima u kreditiranju fizičkih osoba te relevantnim zakonskim propisima iz područja zaštite potrošača. Otkrit ćete i koja je veza između kvalitete usluge, zadovoljstva klijenta i lojalnosti klijenta.

Financijski nadzor u investicijskim kreditima

U suradnji s ekspertima iz područja bankarstva i stručnjakom za procjene vrijednosti nekretnina koji je ujedno član TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations), razvijen je specijalistički program Financijski nadzor u investicijskim kreditima. Kroz dvodnevnu edukaciju usvojit ćete znanja i vještine potrebne za uspješan financijski nadzor prilagođen potrebama klijenta i kreditora. Kvalitetno strukturiran projekt i jasno definirani uvjeti korištenja kreditnih sredstava osiguravaju uspješnost u realizaciji investicije. Na primjerima financiranja projekata stanogradnje i izgradnje hotela otkrijte kako uspostaviti uspješan financijski nadzor i kako dobro strukturirati izvore financiranja investicije.

Osobne financije i održivost

Kroz program Osobne financije i održivost stvara se nova generacija potrošača koji kod donošenja odluka o potrošnji, zaduženju i ulaganjima vode računa o ciljevima održivog razvoja, a posebno se doprinosi: SDG 1 smanjenju siromaštva, SDG 3 kreiranju blagostanja građana, SDG 4 kvalitetnoj edukaciji usmjerenoj usvajanju znanja i vještina građana za bolje upravljanje osobnim financijama, SDG 5 rodnoj ravnopravnosti u razumijevanju i korištenju financijskih usluga, SDG 9 razumijevanju proizvoda, usluga i sigurnosnih implikacija koje je donijela digitalizacija financijskih usluga, SDG 13 zaštiti klime kroz odgovornu potrošnju, ulaganja i financiranje.

NextGen akademija iz poduzetništva

Polaznici Akademije se upoznaju s rizicima poduzetništva i načinima kako ublažiti ključne rizike. Uče kako izraditi poslovni plan i predstaviti svoju poslovnu ideju te koji su mitovi i zablude o poduzetništvu koje treba odbaciti. Posebna pažnja se posvećuje odnosu s kreditnim institucijama, i prepoznavanju ranih znakova koji ukazuju na poteškoće u poslovanju poslovnih partnera te što napraviti ako poslovanje ne ide po planu. Analizira se važnost razvoja poslovanja u skladu s ciljevima održivosti (ekološke, socijalne i društvene) koji trebaju biti inkorporirani u poslovnu politiku društva od samog početka poslovanja.

Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima

Program Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima je jedinstvena edukacija iz područja osobnog razvoja. Gost-predavač je gđa. Natalija Princi, autorica kontroverzne uspješnice Osmi grijeh – Posluh od koje ćete saznati o tzv. neutralnim ljudima, fatalnoj opasnosti slijepog posluha zlonamjernim autoritetima, agentnom stanju svijesti, sociopatima i ostalim nedovoljno prepoznatim kategorijama koje znatno umanjuju kvalitetu naših života, a prečesto nas vode samoj “Smrti u krilo”.

Ovaj program će vas potaknuti da u svojim svakodnevnim postupcima prepoznate efekt “Djevojčice sa šibicama” odnosno efekt stvaranja vlastite iluzije, postignete ravnotežu između poslovnog i privatnog života te bolje upravljate s vremenom. Progovoriti ćemo o strahu kao prijatelju i strahu kao neprijatelju. Osvijestiti ćemo pregršt vjerovanja koja nam ne čine ništa dobroga te ih zamijeniti ljepšim vjerovanjima, o sebi i o drugima, koja će nas učiniti boljima i sebi i drugima.

Nadolazeće edukacije:

CBA - Corporate Bankarska Akademija, Hotel The Westin Zagreb, 2. – 4.5.2022, prijave do 31.3.2022.

Financijski nadzor u investicijskim kreditima, Hotel The Westin Zagreb, 24. – 25.5.2022, prijave do 23.4.2022.

RBA - Retail Bankarska Akademija, Hotel The Westin Zagreb, 1. – 3.6.2022, prijave do 30.4.2022.

Osobne financije i održivost, Hotel The Westin Zagreb, 7.6.2022, prijave do 6.5.2022.

Osnove financijske analize poduzeća, Hotel The Westin Zagreb, 10.6.2022, prijave do 9.5.2022.

NextGen akademija iz poduzetništva, Hotel The Westin Zagreb, 13.6.2022, prijave do 12.5.2022.

Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima, Hotel The Westin Zagreb, 15.6.2022., prijave do 14.5.2022.

Prijavite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

18. travanj 2024 21:08