Ukratko
StoryEditor

NFON za svoje partnere pokreće novi NGAGE partnerski program

16. Ožujak 2022.

NFON, vodeći europski pružatelj poslovnih govornih usluga na cloudu proširio je svoju mrežu partnera i lansirao novi NGAGE program za postojeće, ali i nove partnere. Nakon otvaranja prvog ureda u srednjoistočnoj Europi u Varšavi i najave zapošljavanja 50 radnika do kraja 2022. godine, implementacija novog partnerskog programa još je jedan korak prema razvoju i povećanju aktivnosti tvrtke.

NFON nudi rješenja za tvrtke koje žele integirati postojeću korporativnu infrastrukturu, komunikaciju s bilo kojeg mjesta i uređaja te sve PBX funkcije kroz njihov glavni proizvod, aplikaciju Cloudya. Poslovanje NFON-a bazira se na suradnji s partnerima na svim tržištima na kojima NFON djeluje, a trenutno imaju više od 3000 partnera u 15 europskih zemalja te sedam podružnica koje pružaju usluge za više od 50 000 poslovnih korisnika. S ovim načinom suradnje, NFON želi doći do malih i srednjih tvrtki kako bi proširili svoju mrežu partnera i tako pružali rješenja za što više europskih tvrtki.

NGAGE partnerski program je projekt čiji je cilj kreirati snažnu i blisku partnersku zajednicu koja će ravnopravnim radom, svaka na svom tržištu doprinijeti zajedničkom uspjehu i razvoju NFON-a. Program je namijenjen ponuditeljima komunikacijskih usluga, bilo da se radi o veleprodajnim partnerima ili onima koji rade na proviziju, ali i trenutnim partnerima NFON-a. Zahvaljujući NFON-u, mogu se osloniti na razne pogodnosti kao što su direktna podrška prije i poslije prodaje rješenja, suradnja s partnerskom mrežom ili sustav financijskih benefita i nagrada.

- Proširenje mreže partnera je idući korak, nakon otvaranja ureda u Varšavi, što je rezultat plana razvoja tvrtke u srednjoistočnoj Europi. Rastemo s našim partnerima i nagrađujemo ih za njihovu predanost. Zahvaljujući činjenici da je partnerski program dostupan u svim državama gdje je NFON prisutan i da svi rade po istim uvjetima, moguće je kreirati snažnu i povezanu partnersku zajednicu, koja će garantirati najbolju moguću podršku korisnicima, bez obzira na industriju i veličinu tržišta na kojem posluju. Nastojimo prepoznati i nagraditi predanost i uspjehe naših zaposlenika i partnera kako bismo pružili najbolje iskustvo i beneficije - kazao je Gernot Hofstetter, izvršni direktor za NFON GmbH za Austriju i srednjoistočnu Europu.

Razina angažmana partnera razlikuje se ovisno o doprinosu prodajnih predstavnika. Partneri koji rade na proviziju definirani su kroz tri različite razine - srebrni, tlatni i platinasti. S druge strane, veleprodajni partneri definirani su kroz dvije razine - zlatna i platinum, a u koju razinu će ući ovisi o razini angažmana, npr. hoće li ispuniti minimalni broj instaliranih ekstenzija ili broj tehnički certificiranih zaposlenika. Provizija te drugi financijski benefiti, kao i direktna podrška prije, ali i nakon prodaje rješenja odnosi se na sve partnere, ali postizanje specifičnih ciljeva odrazit će se na iznos i broj beneficija koje će partner ostvariti.

Razine u partnerskom programu variraju, ali svi partneri dobivaju podršku od strane prodajnih i tehničkih stručnjaka te pristup portalu za treninge. Zahvaljujući jedinstvenim pravilima i internacionalnom pristupu partnerskom programu, omogućena je izgradnja snažne partnerske mreže. Integracije ciljeva i razmjena iskustava biti će omogućene kroz kvartalne evente organizirane od strane NFON-a, kao što su dani partnera, poslovni doručci ili webinari. Osim postignuća i ispunjenja ciljeva, postojeći partneri mogu računati na atraktivne provizije, zajedničke marketinške inicijative i financijske nagrade.

- Za nove partnere smo pripremili nagradu od 1.000 eura za dogovaranje najmanje 40 novih produljenja unutar 12 mjeseci suradnje. Vjerujemo da je snažno partnerstvo baza za uspjeh, a zajedničke aktivnosti doprinose razvoju ne samo NFON-a već i naših partnera - dodao je Hofstetter.

25. travanj 2024 07:21