Ukratko
StoryEditor

Održan ‘Partner summit 2016.‘ Datalab HR partnera

13. Prosinac 2016.

Tvrtka GRAVIS GT  distirbuter je Datalab  PANTHEONTM ERP-a za Republiku Hrvatsku. 08.12. u Hotelu Sheraton u Zagrebu u njenoj je organizaciji održan godišnji sastanak Datalab HR partnera.

Teme razgovora bile su pozicioniranje poslovnog softvera PANTHEONTM kao vodećeg poslovnog rješenja na tržištu HR, definiranje nove zajedničke  prodajne strategije, jačanje branda, dugoročno  planiranje  te rekapitulacija poslovanja prve polovine Datalabove fiskalne godine.

“Koristim priliku da pozdravim i pozovem naše korisnike da nam šalju prijedloge za koje bi željeli da ih apliciramo u budućnosti kao sastavni dio ERP-a PANTHEONTM. Također želim zahvaliti našim partnerima na aktivnosti i suradnji te pozivam i ostale IT tvrtke u HR da se pridruže našoj partnerskoj zajednici, osobito zato što uskoro izlazi naš NOVI produkt za HR tržište gdje nam se mogu aktivno pridružiti u prodaji i podršci istog. No više o tome uskoro....“ , izjavio je ovom prilikom gospodin Goran Težak, direktor tvrtke GRAVIS GT, distributera PANTHEONTM -a za Hrvatsku.

U Hrvatskoj je trenutno 17 aktivnih Datalab partnera, od kojih 10 Premium.

Stručni konzultanti naše partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Reublici Hrvatskoj, a i dijelom su regionalne PANTHEONTM  podrške.

23. svibanj 2024 11:22