Ukratko
StoryEditor

Počelo osmo izdanje Auto Sport Adrije

07. Lipanj 2024.
Auto Sport Adria

Osmo izdanje Auto Sport Adrije započelo je spektakularno zahvaljujući premijeri Audijevog modela Formule 1, kojim je službeno najavio ulazak u F1 natjecanje 2026. godine (F1 Showcar s Audi Launch Livery). Pažnju ljubitelja automobila i adrenalina u Z Centar je privukla i Rimčeva Nevera te ostala limitirana izdanja luksuznih i super sportskih automobila. Uz simulatore vožnje te ostale neviđene atrakcije, mali i veliki posjetitelji uživali su u najboljim izdanjima iz auto svijeta.

Posebnost ovogodišnjeg događaja je sudjelovanje perspektivnih srednjoškolaca iz Elektrostrojarske obrtničke škole u Zagrebu, koji su dobili motivaciju za daljnji profesionalni razvoj i stekli neprocjenjivo znanje. Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria naglasio je važnost inovacija u turističkom sektoru: – Od početaka poslovanja do danas, postali smo lideri u turističkim inovacijama. Sada je bilo vrijeme da viziju podignemo na višu razinu, dolaskom Formule 1 i Nevere, kao i brojnim drugim limitiranim izdanjima automobila. Pridružite nam se i u Puli u subotu, gdje ćete imati priliku sudjelovati u zanimljivim aktivnostima te razgledati vrhunske automobile pored jedne od najljepših hrvatskih turističkih atrakcija, pulske Arene. –

Događaj u Puli održat će se uz samu obalu i pogled na more, na parkingu Riva pored Arene, 8. lipnja u 18 sati. Sudionici će imati priliku istražiti najljepše dijelove Hrvatske, uživati u raznolikim krajolicima, jedinstvenim prometnicama, te bogatu gastro i eno ponudu. Ove godine karavana okuplja više od 50 luksuznih i limitiranih automobila, u kojoj će sudjelovati poznati televizijski voditelj i ambasador događaja, Frano Ridjan. Za više informacija i sadržaja o događaju pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

18. lipanj 2024 14:08