Ukratko
StoryEditor

Polleo Sport kreirao prvu premium liniju suplementacije za žene – zoe Nutrition

05. Travanj 2024.
Polleo sport
Istina je da suplementi ne poznaju spol, je li onda moguće na tržište staviti jedinstvenu liniju posvećenu upravo ženama? Polleo Sport uspio je baš to stvaranjem brenda namijenjenog svakoj aktivnoj ženi koja želi oplemeniti svoju dnevnu rutinu ili doći do rezultata na brži i sigurniji način

Tijekom godina poslovanja i savjetovanja, vođeni potrebama aktivnih žena, stručnjaci i nutricionisti iz Polleo Sporta razvili su jedinstvene formule unikatnih okusa i visoke funkcionalnosti pod zajedničkim nazivom – zoe Nutrition. Prvi brend posvećen ženama ujedno je i prva fitness&beauty linija suplemenata čije formule spajaju funkcionalnost prilikom treninga i učinkovitost na unutarnju ljepotu, koja se potom odražava na vanjsku. Zoe Nutrition namijenjen je svakoj aktivnoj ženi koja želi oplemeniti svoju dnevnu rutinu ili doći do rezultata na brži, ali sigurniji način.

– Godinama promatramo ponašanje i navike aktivnih žena. Za razliku od prije, danas žene rado u svoju prehranu dodaju razne suplemente koji pridonose njihovu zdravlju i izgledu. Kod kreiranja linije misao vodilja bila nam je da suplementi savršeno odgovaraju rutinama žena te onome što im je bitno kod suplementacije – da je dobrog okusa, funkcionalna i jednostavna za primjenu. Stoga linija dolazi u oblicima tableta i kapsula, prahova i tekućine. Okusi su izvanredni, a najveća inovacija je u ribljem kolagenu koji je implementiran u formule, što određene proizvode čini jedinstvenima u svijetu – navela je Virna Pukšec, head of marketing Polleo Sporta.

Jedinstvena paleta okusa

Svi proizvodi proizvedeni su u Europskoj uniji te se ističu po zoelicious okusima. Atribut zoelicious zaštićen je, a označava jedinstvenu paletu okusa i neodoljive kremaste teksture ispunjene vrhunskim nutrijentima i savršenim aromama. Taj pojam objedinjuje trud i predanost stručnjaka Polleo Sporta da u proizvodima zoe Nutrition svakoj ženi omoguće jedinstveno iskustvo i uživanje u simfoniji okusa.

Neki od jedinstvenih okusa koji dolaze u liniji su whey protein obogaćen ribljim kolagenom u okusima Sacher torte, Mozart kugli, francuskih makarona te clear whey u okusima popularnih koktela – Sex on the beach, Piña colada te mnogih drugih koji će zagolicati svako nepce.

Moćna kombinacija biljaka

– U proizvodima koje smo razvili unutar linije zoe Nutrition objedinjujemo kombinaciju moćnih biljaka poput ashwagandhe, kurkume i đumbira ili potentnu kombinaciju ekstrakta ashwagandhe, kamilice i gljive reishi, aminokiselina glicin, GABA i triptofan te esencijalnih vitamina i minerala. Osim što su pomno birane, kombinacije su inovativne, jedinstvene i zasnovane na kombinaciji funkcionalnosti i užitka konzumacije – istaknula je Marija Banovac Crneković, regulatory affairs specialist u Polleo Sportu. Razvijena s najvećom fitness influencericom Martinom Boss, ova fitness&beauty-linija suplemenata zavladat će fitnessindustrijom. 

13. srpanj 2024 23:37