Ukratko
StoryEditor

Sajam zapošljavanja u Hrvatskoj – aktivan pristup tržištu rada!

09. Veljača 2023.

Prošla su vremena kada je radnik bio sretan da dobije posao, bilo kakav posao, danas je poslodavac sretan da pronađe radnika.

Kao organizatori ovakvih sajmova zapošljavanja iz područja turizma i hotelijerstva gdje imamo iskustva sa svih strana, odlučili smo kreirati sajam gdje kandidat odlučuje, odnosno radnik bira svog poslodavca.

Priča oko sajma zapošljavanja počela je prije dvije godine, kada smo se odlučili  predstaviti tržištu drugačiji model zapošljavanja. Do sada smo organizirali 6 sajmova zapošljavanja u regiji, uskoro izlazi i virtualni sajam zapošljavanja a upravo zbog svog uspjeha nedavno smo angažirani od strane luksuznog lanca njemačkih hotela gdje smo pripremili  sajam zapošljavanja samo za njih.

CRO JOB FAIR idealna je platforma u pronalasku radne snage. Na jednom mjestu kandidatima je omogućen pristup velikom broju poslodavaca kao i direktna komunikacija s njima, a poslodavcima pronalazak kandidatau cilju kvalitetnog zapošljavanja. Poslodavci se imaju priliku predstaviti na jedan drugačiji, više personaliziran način što će svakako privući buduće zaposlenike. Ne treba zaboraviti da je zadovoljstvo poslom stav, a samo je zadovoljan radnik produktivan radnik. Uspješnost poslodavca ne može se postići nezadovoljnim zaposlenicima stoga se CRO JOB FAIR nametnuo kao idealno rješenje za okupljanje zainteresiranih strana na jednom mjestu, učinkovit način komunikacije i razmjene informacija te sveobuhvatniji pristup tržištu rada

Bilo da tražite posao ili jednostavno želite promijeniti radnu sredinu, kolege, šefa, CRO JOB FAIR je mjesto gdje trebate doći.

23.02. u hotelu Hilton Garden In u Zagrebu održat će se sajam zapošljavanja gdje će se predstaviti više od 20 poslodavaca iz različitih industrija.

Svi kandidati mogu posjetiti sve poslodavce na sajmu, bez skupih provizija posredničkih agencija, jedino se trebaju potpuno BESPLATNO i u manje od 2 minute prijaviti na našoj platformi www.crojobfair.com 

Ponesite svoj životopis i vidimo se 23. veljače  u Hotelu Hilton Garden Inn na Radničkoj cesti u Zagrebu.

Sajam traje jedan dan u periodu od 11h do 18h.

16. travanj 2024 13:10