Život
StoryEditor

Super Bowl Halftime Show: Zbog Rihanne potražnja za ulaznicama porasla za 9900 posto

04. Listopad 2022.

Samo na TikToku milijuni obožavatelja objavili su reakcije na tu vijest, a hashtag #rihannasuperbowl je u 24 sata premašio 3,2 milijuna pregleda

Početkom ovog tjedna publiku je oduševila vijest da se američka glazbenica Rihanna vraća pod svjetla pozornice i to nakon punih pet godina pauze. No, nije riječ o klasičnom povratku već o nastupu na jednom od najpoznatijih evenata u svijetu zabave – Super Bowl Halftime Showu.

Fanove koji nestrpljivo čekaju na izlazak novog albuma ta je najava digla na noge, pa su pohrlili kupiti karte za Super Bowl. Prema istraživanju AceOddsa i podacima prikupljenim s Google Trendsa, potražnja za ulaznicama je preko noći porasla za nevjerojatnih 9900 posto.

Planule ulaznice

Ulaznice za Super Bowl 2023. u prodaji su od veljače, a velika potražnja je najvjerojatnije povezana s Rihanninim obožavateljima koji jedva čekaju vidjeti povratak kraljice popa. Samo na TikToku milijuni obožavatelja objavili su reakcije na tu vijest, a hashtag #rihannasuperbowl je u 24 sata premašio 3,2 milijuna pregleda.

Super Bowl LVII održat će se u nedjelju, 12. veljače 2023. na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizona, a Rihannin se nastup priprema u potpunoj tajnosti.

17. travanj 2024 23:58