Aktualno
StoryEditor

Poslovni kalendar za ožujak - Dvodnevni susret guvernera i bankara regije

03. Ožujak 2019.

Neke su stvari u poslovanju nepredvidive, ali neke treba znati itekako dobro predvidjeti. Upravo kombinacija dobre organiziranosti i pravodobnog reagiranja na neočekivano daje najbolje rezultate.

Liderov izbor događaja koji bi u 2019. godini mogli imati utjecaj i na poslovanje vaše tvrtke, odnosno osobne financije svakog zaposlenika, objavljujemo u nastavcima početkom svakog mjeseca.

1. 3. Zatvara se natječaj za bespovratna sredstva EU za uspostavu veteranskih centara težak 28,8 milijuna kuna.

8.3.

Deseta Liderova konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki održat će se u zagrebačkom hotelu Panorama.

14.-15.3.

Sedmi Susret guvernera i bankara regije na kojem će uz guvernere Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i BiH gostovati i posebna gošća bivša izraelska guvernerka Karnit Flug odvit će se u hotelu Kempinski u Savudriji. Teme će biti fintech, regtech i monetarne politike, a o svemu što se u financijskom svijetu događa razgovarat će bankarska krema iz cijele regije.

22. 3.

S&P kao prva od tri referentne agencije donosi ocjenu hrvatskoga kreditnog rejtinga u 2019., koji je sad na razini BB+, a u rujnu su izgledi napredovali iz stabilnih u pozitivne. Iz Vlade se nadaju da bi to mogao biti napredak u investicijsku klasu.

Konferencija Power of Data 2019 u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera i poslovnog tjednika Lider održava se u hotelu Academia u Zagrebu.

27. 3. DZS objavljuje iznos plaća za siječanj, i tu će se vidjeti efekt poreznih promjena od Nove godine.

29.-30.3.

Treća konferencija Greenfield investicije 2019. održava se u Hotelu Plaza Belvedere u Medulinu. Konferencija će okupiti brojne stručnjake, predstavnike vlasti i lokalnih jedinica, respektabilnih hrvatskih i inozemnih institucija, bankare, menadžere i poduzetnike koji su uspješno realizirali ili planiraju realizaciju svojih investicijskih projekata u Hrvatskoj.

30. 3. Zatvara se natječaj za bespovratna sredstva za osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva – školska godina 2018./2019. težak 27 milijuna kuna.

28. travanj 2024 11:22