Konferencije i edukacije
StoryEditor

U Puli počeo Lider invest: Tražimo istarske kandidate za najbolje proizvodne investicije

25. Svibanj 2023.
LIDER INVEST ZAPAD, Pula. Filip Zoričićfoto Ratko Mavar

Liderov road-show Lider invest danas je, nakon Novske i Varaždina, zastao na svojoj trećoj ovogodišnjoj stanici. U Puli se, u prostorijama Županijske komore HGK održava investicijski forum. Lider invest zapad. Dio je to projekta koji će ovog listopada osmi put završiti proglašenjem najboljih hrvatskih proizvodnih investicija.

Prisutne su pozdravili domaćini - predsjednica HGK - Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, i pulski gradonačelnik Filip Zoričić, koji je otvorio investicijski forum.

Glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović predstavio je Lider invest i pozvao istarske poduzetnike da se jave na natječaj za najbolje proizvodne investicije, koji je otvoren 1. svibnja, a traje do 1. rujna.

Cinzia Zubin,voditeljica pulskog regionalnog ureda HBOR-a  prezentirala je aktivnosti HBOR-a u pzaapdnoj Hrvatskoj, i predstavila financijske instrumente koji su na raspolaganju poduzetnicima.

U nastavku Liderovog investicijskog foruma konzultant Boris Teški iz Instara govori o tome kako stvoriti poticajno okruženje za investicije. To je uvod u panel ‘Koje su prepreke za stvaranje pozitivnog investicijskog okruženja i kako ih ukloniti‘ na kojem sudjeluju  profesor na Fakultetu ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković dr.sc. Branko Bogunović, predsjednica Uprave Tehnomonta Gordana Deranja, direktor Marservisa Luciano Beg i direktorica Pjenušaca Peršurić Katarina Peršurić Bernobić. 

23. travanj 2024 12:00