Ukratko
StoryEditor

Oj, budi svoj! - Master Leader Program

14. Veljača 2017.

Master leader program je program osobnog i organizacijskog razvoja. To je program koji osobu stavlja u poziciju da dubinski istraži svoju osobnost, stil vođenja i viziju. Iskusnom će menadžeru dati priliku da analizira i strukturira sebe, svoj tim, svoje poslovanje i promjene s kojima se suočava. Alan Žepec, trener na programu, na coaching način vodi polaznike prema suočavanju i osnaživanju, stvarajući sigurno i motivirajuće okruženje za učenje. Teme koje program pokriva:

  1. Self Management (22. - 23. ožujak 2017.)
  2. People Management (26. - 27. travanj 2017.)
  3. System Management (24. - 25. svibanj 2017.)
  4. Change Managament (28. - 29. lipanj 2017.)
  5. Integration (13. srpanj 2017)

 

Testimoniali polaznika

Tihomir Premužak, Predsjednik Uprave, Vetropack Straža d.d.

"Kao lideru ovo je najbolji trening program u mojoj karijeri. Pomogao mi je da još bolje spoznam tko sam kao lider i da smjestim sebe u svoj, ali i tuđi svijet."

Ivana Šapina, direktorica marketinga, McDonald‘s Hrvatska, Globalna hrana d.o.o.

"Smatram da je ovo odličan i cjelovit program koji pomaže osobnom razvoju, a samim time i razvoju nas kao pravih, istinskih lidera s ljudskim licem."

Mladen Pužak, Izvršni direktor, Hrvatska Pošta d.d.

"Najvrijednije što sam dobio s ovim programom su poznanstva i nova zajednička iskustva koja smo dijelili tijekom Master Leader Programa. Pozitivno sam iznenađen činjenicom da netko vodi programe ovakvog tipa, hvala Vam na tome!“

Više na: www.l-q.hr

04. prosinac 2023 04:17