Život
StoryEditor

Coca-Cola otvorila prvu modnu trgovinu u Europi

02. Svibanj 2022.
Ovim iskorakom Coca-Cola želi pokazati publici – predstavnicima generacije Z da nije samo proizvođač gaziranih napitaka već lifestyle brend

Nakon što je njihov prvi retail store u Americi ispunio poslovna očekivala, ekipa u Coca-Coli je odlučila zasukati rukave i europskim kupcima predstaviti koncept kupovine popularnog napitka i – odjeće. Ovog je tjedna tako u Londonu otvorena koncept trgovina koja ima za cilj potrošačima pokazati što je to Coca-Colino Real Magic iskustvo. Osim što u trgovini mogu personalizirati svoje limenke Coca-Cole, na raspolaganju im stoje kolekcije neke od najpopularnijih streetwear brendova.

Ukus generacije Z

Londonska trgovina tako prodaje odjeću brendova Jeff Staple's Pigeon, Lee, Herschel, Soho Grit, Alma de Ace, BAPE i BE@RBRICK, a kolekcije će se mijenjati jednom u dva mjeseca. Kompanijski iskorak u svijet mode, odnosno prodaje brendirane odjeće nastavak je njihove marketinške strategije pretvaranja Coca-Cole u punokrvni lifestyle brend; brend koji ne nudi samo popularni gazirani napitak već nudi kompletno iskustvo i to za predstavnike generacije Z. Upravo zbog toga, u svojim su trgovinama odabrali streetwear brendove, istražuju virtualne svjetove (metaverzum) ili pak ciljaju na gamere (njihova nova kampanja oda je gaming industriji).

20. travanj 2024 15:43