Život
StoryEditor

Otkriven program 12. HR Days konferencije: Svjetski stručnjaci dolaze u Rovinj!

14. Ožujak 2024.
HR Days

Najznačajniji regionalni susret HR zajednice vraća se ‘korijenima‘ i originalnom, proljetnom terminu te će se ovogodišnje, 12. izdanje konferencije održati 8. i 9. svibnja u Rovinju.

Ovogodišnja konferencija, koju s ponosom organizira MojPosao, vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta i dio Alma Career grupacije, predstavlja savršen spoj prakse i teorije, kao i edukacije i zabave, osiguravajući nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Nakon dugog iščekivanja i višemjesečnog rada ‘iza kulisa‘, poznat je PROGRAM!

Od inkluzije stranaca do korištenja AI-ja i neuroznanosti u HR-u

U fokusu će se naći teme poput upravljanja low performerima, ugradnje kulture održivog poslovanja, jednake plaće za jednaki rad, primjene umjetne inteligencije i neuroznanosti u ljudskim resursima, povećanja prediktivne valjanosti u regrutaciji te recruitment marketinga.

U Rovinju će nam se pridružiti neki od svjetskih imena poput nenadmašnog stručnjaka za otpornost Ronana Harringtona, preko majstora zadržavanja najboljih talenata Armina Trosta i specijalistice za buđenje uspavanih zaposlenika Maggi Evans pa sve do Kena i Debre Corey, prvog bračnog para koji će održati predavanje na Daysima i to na temu s kojom se mnogi mogu poistovjetiti – sprječavanja loših šefova u uništavanju karijera.

Dobar dio vremena bit će posvećen i raznovrsnim radionicama za profesionalni, ali i osobni rast. 

Najbolje HR prakse i zanimljivi paneli

HR Daysi donose i dva interesantna okrugla stola:

  • Panel "Inkluzija stranih radnika“ bit će posvećen razmatranju izazova, prilika i najboljih praksi u integraciji stranih radnika u Hrvatskoj
  • Također, tu je i panel  "To return or not to return" će istražiti prednosti i nedostatke povratka radnika u ured te alternative poput fleksibilnog radnog vremena ili rada na daljinu.

Na konferenciji ćemo također predstaviti inovativne HR prakse koje su duboko utjecale na korporativnu kulturu, angažiranost zaposlenika i poslovne uspjehe, a najuspješnija među njima će preuzeti titulu Najbolje regionalne HR prakse!

Za više informacija o predavačima i programu konferencije, posjetite web stranicu HR Days konferencije. Partneri konferenciju su Algebra, Employer Partner i DeeP Project.

24. travanj 2024 18:36